Gavepakke fra Novell?

Gavepakke fra Novell?

Opptil fem servere og 200 brukere kan boltre seg i en Linux-basert totalløsning fra Novell.

Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition er en løsning hvor Novell har samlet en rekke godbiter for mindre bedrifter til en fordelaktig pris. Pakken er basert på Suse Linux Enterprise og inkluderer Novell Groupwise for e-post, oppgaveadministrasjon og kalenderfunksjon, Novell Open Enterprise Server for lagring, utskriftstjenester og administrasjon,

Suse Linux Enterprise Server for å kjøre applikasjoner, Suse Linux Enterprise Desktop for klientsiden, samt Novell-versjonen av OpenOffice. Dermed burde det grunnleggende være på plass for de fleste bedrifter med under 200 brukere.

Novell hevder installasjonsprosessen er enkel og kjøres fra kun én DVD. Det hele skal være unnagjort på under en time. For å forbedre sikkerheten finner vi i pakken også komponenter basert på åpen kildekode. Dette er Amanda for sikkerhetskopiering og arkivering, ClamAV antivirus, HylaFAX faks-server, iptables for brannmur, MailScanner for spamfiltrering, OpenVPN for VPN-kommunikasjon og TightVNC for fjernstyring av nettverksklienter.

Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition har en pris som ligger rundt 350 dollar for hver fembrukerlisens. Prisen inkluderer da 30 dagers installasjonsstøtte. Kunder med vedlikeholdsavtale får ubegrenset tilgang til web- og chat-basert support. Mer informasjon finnes på www.novell.com/smallbiz.

Utvikling