iLife ’09 er kommet i salg

iLife ’09-pakken er kommet i salg tidligere enn ventet.

Apple er nå leveringsklar med den nye iLife ’09-programpakken som ble lansert på Macworld Expo i San Francisco i begynnelsen av januar. Pakken er kommet i salg tidligere enn ventet.

LES OGSÅ: iPhoto ’09: Hva er nytt?

iLife ’09 inneholder bildebehandlingsprogrammet iPhoto ’09, videoredigeringsprogrammet iMovie ’09, programmet iDVD ’09 til å lage video-dvd-er, iWeb ’09 til å lage websider og programmet GarageBand ’09 til å lage musikk.

Esken inneholder også QuickTime 7.5.5, selv om det er versjon 7.6 som nå er nyeste tilgjengelige versjon via Programoppdatering.

iLife ’09 følger med alle nye Mac-er, og oppgradering fås kjøpt via Apple Store eller hos Apple-forhandlere.

LES OGSÅ: iMovie '09: Hva er nytt?

Enkelt- eller familiepakke

En enkeltbruker-pakke koster 790 kroner inklusive mva., mens en familiepakke fås for 990 kroner. Familiepakken kan installeres på opptil fem datamaskiner.

Ifølge pressemeldingen fra Apple er det tirsdag 27. januar som er dagen da programpakken blir tilgjengelig for kundene. Til våre kolleger hos Macworld.se er det imidlertid kommet meldinger om at leveringene av enkelte pakker allerede er begynt, flere dager tidligere enn varslet.

Apple tilbyr også iLife-programvaren i en samlepakke sammen med iWork ’09 og Mac OS X versjon 10.5.6. Mac Box Set koster 1 690 kroner, og man kan få en familiepakke for 2 290 kroner.

Utvikling