Jobs viser spill for Apple

Jobs viser spill for Apple

Spillprodusent Electronic Arts vil starte utvikling av på spill for mac-ene

Her er meldingen som ekte Apple-fans vil lese med skrekk og gru: det vil utvikles spill for mac-ene. Spillprodusent Electronic Arts har kunngjort at selskapet vil starte med utvikling av på spill for Mac-ene. Dermed ser en langsvarig skille mellom mac- og pc-verdenen ut til å forsvinne.

Spill og Apple har aldri hørt sammen. For pc-brukere har det vært et godt argument for å håne Apple, mens ekte mac-fans selvfølgerlig mener at spill bare er for unger, og ikke har noe å gjøre i en seriøs dataverden.

Det var selveste Steve Jobs som sammen med Bing Gordo fra EA presenterte nyheten og den første versjonen av "Harry Potter and the Order of the Phoenix" for mac, på Apples Worldwide Developer Conference (WWDC). Konferansen avholdes disse dagene på Moscone Center West i San Francisco.

Og de er ikke bare småspill EA satser på. Ifølge selskapet kan mac-brukere se frem til Need for Speed Carbon, Battlefield 2142 og Command & Conquer 3. Selskapet vil også parallellutvikle nye spill, som Tiger Woods Golf, for mac og pc.

LES OGSÅ: Ikke helt stø Win-Safari