Microsoft åpner 5000 nye sider

Microsoft åpner 5000 nye sider

Microsoft tar et steg videre i sin interoperabilitets-prosess og offentliggjør 5000 nye sider med teknisk dokumentasjon om Office og Exchange.

Microsoft offentliggjør i dag flere nye tiltak for å øke åpenheten rundt selskapets produkter, ifølge en fersk pressemelding.

Blant tiltakene inkluderes følgende:

- Offentliggjøring av versjon 1.0-utgaver av teknisk dokumentasjon for Microsoft-protokoller som er bygget inn i Office 2007, Office Sharepoint Server 2007 og Exchange Server 2007.

- Offentliggjøring av nesten 5000 sider med ny teknisk dokumentasjon for de binære filformatene for Word, Excel og Powerpoint.

Som et resultat av denne dokumentasjonen vil utviklere som jobber med Microsoft Office Sharepoint Server 2007-protokoller få tilgang til ressurser som vil gjøre det mulig å utvikle produkter som fungerer med Office 2007-klientapplikasjoner, fortsetter pressemeldingen.

Forståelig informasjon

I tillegg vil utviklere som jobber med Exchange Server 2007-protokoller få flere ressurser til å bygge applikasjoner som kommuniserer direkte med informasjon relatert til epost, kalender, kontakter og voice mail i både Exchange Server 2007 og Office Outlook 2007.

Dokumentasjonen skal ifølge selskapet gi forståelig informasjon om hvordan disse Microsoft-produktene samhandler med andre produkter fra selskapet.

- Offentliggjøringen av så mange sider med teknisk dokumentasjon på MSDN (Microsoft Developer Network, red.anm), sørger for åpen tilgang for alle utviklere, noe som igjen øker mulighetene når man å jobber med Microsofts produkter, sier Craig Shank, leder for interoperabilitet hos Microsoft.

Utvikling