Microsoft fikser oppdateringer

Microsoft fikser oppdateringer

Microsoft oppdaterer Windows Update for andre gang på tre måneder.

For andre gang på tre måneder oppgraderes Windows Update, klienten som mange bruker til å laste ned patcher og fikser til Windows.

- Over de neste to månedene vil vi rulle ut en ny infrastruktur rundt klienten Windows Update. Denne oppdateringen gjør det mulig for brukerne å installere mer enn 80 oppdateringer på samme tid, skriver en uidentifisert Microsoft-ansatt på den offisielle bloggen til teamet bak Windows Update.

LES OGSÅ: Tabbe-oppdatering fra Microsoft

Ifølge bloggen er det Windows Update-agenten 7.2.6001.788 som nå skal fikse en feil som stoppet brukerne i å installere mer enn 80 oppdateringer av gangen.

Sist Microsoft oppdaterte Windows Update var i juli hvor skanningen av pc-ene ble forbedret. Målet var en mer presis vurdering av om pc-en trengte nye oppdateringer.

Denne ukens oppdateringer ble gjort på tross av fjorårets bråk, hvor brukerne fikk oppdatert sine WU-klienter til tross for at de hadde reservert seg ved å slå av automatisk oppdatering. Microsofts svar var at de måtte gjøre dette for å kunne garantere distribusjon av viktige sikkerhetslapping (patcher).

LES OGSÅ: Microsoft skal fikse andres feil

Den nye klienten for Windows Update vil bli lastet ned og installert på maskiner som kjører Windows 2000, XP, Vista, Server 2003 og Server 2008. Den kan også lastes ned manuelt på Microsoft sine hjemmesider.

Utvikling