Nå er nye Office klar

Nå er nye Office klar

Den neste versjonen av Microsoft Office er ferdig og er snart på vei til bedriftskundene.

Den neste versjonen av Microsoft Office er fullført, og blir sendt ut i bedriftsmarkedet i neste måned. I første kvartal regner Microsoft med å gjøre nye Office tilgjengelig i større deler av markedet.

Utviklerne i Microsoft har i alle fall satt RTM-stempelet (Release to manufactoring) på nye Office, skriver selskapet i et blogginnlegg.

- Denne milepælen betyr at kode- og testefasen i prosjektet er ferdig. Og vi er nå klar til å slippe den nye Office via flere distribusjonskanaler til både forbruker-og bedriftsmarkedet, skriver Microsoft.

Oppdateringer

Ny Office har store oppdateringer som inkluderer en tradisjonell desktop-versjon, kalt Office 2013, og den sky-baserte versjonen Office 365. Med sistnevnte håper Microsoft å styrke seg mot nettbaserte rivaler som Google Docs.

LES OGSÅ: - En ny æra for Microsoft

Vanlige forbrukere vil kunne laste ned den nye kontorpakken i begynnelsen av neste år, mens bedrifter og utviklere vil få tilgang i midten av november.

Med på nettbrett

Microsoft opplyser også at de som kjøper nettbrett med Windows RT, som er en versjon av Windows 8 for ARM-prosessorer, vil få en del Office-applikasjoner inkludert.

Microsoft sa det vil gi flere detaljer om Office 2013, inkludert pris, på et senere tidspunkt.

Utvikling