NDC samlet 1500 utviklere

NDC samlet 1500 utviklere

Noen av de beste it-talerne i verden rocket både dagtid og kveldstid.

Årets Norwegian Developers Conference (NDC) samlet totalt 1500 datafolk i Oslo Spektrum. Det er en oppgang sammenlignet med fjorårets konferanse, da deltakerantallet lå på cirka 1000.

Thale Sandberg, som er en av arrangørene, er fornøyd med valget av Spektrum.

- Spektrum er en god lokalisering. Da vi startet opp konferansen, var vi på Sas-hotellet ved Holbergsplass. Det var altfor smått. I fjor var vi på Telenor Arena, og selv om vi likte oss der, ble det for stort. Spektrum er riktig størrelse, mener hun.

Mange nasjoner

Talerlisten har bestått av rundt 70 folk, hvorav rundt 30 fra USA, 30 fra Europa og ti nordmenn, fordelt på rundt 135 sesjoner og opptil sju samtidige stier, pluss en egen gren for workshop.

- Vi er fornøyd med kombinasjonen av utenlandske og norske talere. Vi vil ha en arena hvor også nordmenn kan prate. Norge er et attraktivt land, og vi får inn noen av de beste talerne i verden, sier Sandberg.

Konsert

Torsdag var det også sosiale begivenheter på kveldstid. .Net Rocks stod ikke bare på foredragslisten, de stod også for underholdning på kvelden. Senere på kvelden kunne programutviklere og andre nerder groove med til Ralph Myrez & The Jack Harren Band.

- NDC-konferansen arrangeres som et smidigprosjekt. Vi koser oss veldig når vi diskuterer det kreative, og bruker lang tid på å diskutere hvilke band som egner seg, sier Sandberg.

Hun utelukker ikke at konferansen en vakker dag returnerer til Telenor Arena. Vekstambisjonene er der:

- Spektrum er riktig størrelse nå, men vi flytter tilbake når vi blir store nok.

Les om:

Utvikling