Office for IOS på vei

Office for IOS på vei

Microsoft skal gi ut gratisversjoner av Office for IOS og Android tidlig neste år.

Rykter om en IOS-versjon av Microsoft Office har sirkulert i over et år. Microsoft har hele tiden avvist disse ryktene, og har vært stille om selskapets planer omkring dette.

Nå ser det imidlertid ut til at Office er på vei til både IOS og Android. The Verge rapporterer at kilder som er godt kjent med Microsofts planer, har hevdet at Office for begge plattformene vil bli utgitt tidlig neste år.

Office Mobile kommer til å være gratis, og tillater brukerne å vise dokumenter på mobile enheter. Hvis du vil bruke applikasjonen kreves det imidlertid at du har en Microsoft-konto og et abonnement til Office 365, sier kildene The Verge har snakket med.

I forrige måned sendte Microsofts kontor i Tsjekkia ut en pressemelding hvor det sto at Office for IOS og Android vil bli sluppet i mars 2013. Microsofts hovedkvarter benektet senere disse ryktene, og sa at det ikke er planlagt noen utgivelsesdato.

Når The Verge kontaktet Microsoft, sa en talsmann for selskapet at ”Office kommer til å fungere på Windows Phone, IOS og Android”.

Les om:

Utvikling