Oppdateringer til Microsoft Office for Mac

Oppdateringer til Microsoft Office for Mac

Microsoft har nå lagt ut oppdateringer til både Office 2004 og Office 2008 for Mac.

Oppdateringen til Office 2008 for Mac inneholder flere forbedringer som gir økt stabilitet, kompatibilitet og ytelse, ifølge Microsoft. I tillegg inneholder den reparasjoner av sikkerhetsproblemer som angripere kan utnytte for å overskrive innhold i datamaskinens minne med skadelig kode.

Microsofts beskrivelse av den andre oppdateringen, for dem som ennå kjører 2004-versjonen av Office for Mac, har en lignende ordlyd.

Vi prøvde å laste ned 12.1.15-oppdateringen til Office 2008 onsdag 10. desember. Da fungerte ennå ikke auto-oppdateringsfunksjonen i Office. Vi fikk imidlertid tilgang til oppdateringen via Mactopia, Microsofts websider for selskapets Mac-produkter. Her er link til Mactopia . Gå til Downloads-siden.

Oppdateringen for Office 2004 for Mac bringer Office opp til versjon 11.5.3.

Office 2008-forbedringer

Blant forbedringene i 12.1.15-oppdateringen til Office 2008 for Mac er muligheten til å taste inn tall og bokstaver raskere i Excel- og PowerPoint-dokumenter som åpnes fra listen over nylig brukte filer når disse hentes fra en delt nettverksdisk eller fra en delt mappe i en virtuell maskininstallasjon.

Oppdateringen fjerner også et problem knyttet til formatering av Word-dokumenter som lagres i Word 97-2004-format.

Flere tidligere kalkuleringsfeil i Excel er fjernet. Det samme gjelder tidligere problemer med å lime inn et Excel-regneark i PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumenter.

i oppdateringen ligger det dessuten oppdatert informasjon knyttet til bruken av tidssoner i Microsoft Entourage 2008 for Mac.

Oppdateringen av Office 2008 forutsetter at man kjører Mac OS X versjon 10.4.9 eller nyere. 12.1.15-oppdateringen inneholder forøvrig alle tidligere Office-oppdateringer, så man trenger ikke å laste ned og kjøre disse først.

Utvikling