Posten inviterer til kodemaraton

Posten inviterer til kodemaraton

Postens Digipost håper å samle landets råeste utviklere til en 24-timers Hackathon i slutten av oktober.

Konkurransen går fra 29. til 30. oktober i Posthuset i Oslo, og målet er å få kreative og brukervennlige ideer som kan brukes i videreutviklingen av Digipost.

Skal gjøre Digipost bedre

- Vi er opptatt av å gjøre Digipost så brukervennlig som overhpdet mulig, derfor samler vi nå de beste hodene for en skikkelig kodefest, sier Thomas Mathisen, direktør for Digipost.

Gjennom hele utviklingsløpet av Digipost har brukere vært invitert til å delta i utformingen av løsningen. Frem mot lanseringen brukte Posten egne ansatte for å teste, og i tillegg ble avanserte nettbrukere invitert til å komme med innspill til utviklingen.

- Posten er opptatt av at bidragene vi får under Hackathon skal styrke Digipost for brukerne, for de som sender post og for oss som jobber med løsningen. Under Hackathon oppfordrer vi ideene til på sitte løst. Her er det viktig å være kreativ og å tenke enkelt, for 24 timer går fort, sier Mathisen.

Tar du utfordringen?

Man kan delta alene eller i team. Kravet er at deltakerne skal være i stand til å lage kjørbar kode på 24 timer. Deretter skal ideen demonstreres for Digiposts dommerpanel.

Påmelding til Digipost 24h Hackathon må gjøres innen 15. oktober på www.posten.no/beta.

Vinneren får en premie på 20.000 kroner, mens nummer to og tre får henholdsvis 15.000 og 10.000 kroner.

Utvikling