PS3-kontrolleren sprites opp

PS3-kontrolleren sprites opp

Sony kryper til korset, og vurderer nå å gi spillerne det de har mast om siden konsollen kom.

Til tross for at håndkontrolleren til Playstation 3 er av det svært avanserte slaget, med bevegelsessensor og det som verre er, er det en ting Sony har fått mye kritikk for. Selskapet valgte nemlig å sløyfe ristefunksjonen i den nye håndkontrolleren.

Det har irritert svært mange PS3-eiere, ikke minst den gruppen som allerede er svorne Playstation-tilhenger med årevis med erfaring fra de tidligere utgavene.

Nå melder Sony at de vurderer å bygge inn ristefunksjon i Sixaxis-kontrolleren, selv om de tidligere har sagt at det rett og slett ikke er mulig å forene bevegelsessensor og risting. Det er Playstation-overhode Kaz Hirai som kommer med godnyheten Playstation-fansen har ventet på siden konsollen kom i november i fjor.

- Vi vurderer også å legge til en rekke andre funksjoner i kontrolleren, og vi kommer til å gi beskjed så fort vi føler at vi har funnet den rette kombinasjonsløsningen av funksjoner, sier Hirai, som med det antyder at en forbedret PS3-kontroller er på vei.

Hirai forklarer også at Sony har for vane å komme med masser av tilleggsutstyr til konsollene sine, og at den nåværende håndkontrollen til PS3 ikke på noen måte er den endelige versjonen.

LES OGSÅ: PS3 blir ikke billigere i Europa

Utvikling