QuarkXpress 8 oppdateres til norsk

QuarkXpress 8 oppdateres til norsk

Med den nyeste oppdateringen til QuarkXpress følger blant annet norske brukergrensesnitt.

Quark har nettopp kommet med en oppdatering til QuarkXpress 8. Oppdateringen som tar programmet til versjon 8.02 skal blant annet gjøre installasjonen av programmet enklere og fikse en rekke småfeil. Støtte for Pantone Goe fargebibliotek får du også med på kjøpet.

For mange kan nok også en annen av oppdateringene være av interesse. Versjon 8.02 gir nemlig lokaliserte menyer og brukergrensesnitt for fem språk, deriblant norsk. De andre språkene som er støttet er dansk, tsjekkisk, portugisisk og finsk. Ifølge Quark har de jobbet tett med viktige partnere i de forskjellige landene for å få de lokaliserte versjonene så gode som mulig.

Med QuarkXpress 8.02 introduseres noe selskapet har kalt "silent-install", som gjør det enklere å installere programmet via nettverk. I tillegg har aktiveringsprosessen blitt forenklet og forbedret, blant annet ved at man nå kan gå direkte fra prøversjonen til fullversjonen av programmet uten å måtte installere det på ny.

For kunder som allerede har oppgradert til QuarkXpress 8 er 8.02-oppdateringen gratis, og kan lastes ned fra Quarks nettside.

Eventuelt kan man oppgradere fra tidligere versjoner for rundt 4 000 kroner. Fullversjonen av programmet koster rundt 13 000 kroner.

Utvikling