Samarbeid om tingenes internett

Samarbeid om tingenes internett

Thinfilm og programvareselskapet Everything inngår nytt samarbeid.

Norske Thinfilm Electronics, som produserer trykkede smartelektronikk, og programvareutvikler Everything inngår nytt samarbeid om produkter myntet på det voksende «Internet of Things»-markedet.

Det skal være snakk om en bred produktportefølje, som blant annet inkluderter såkalt «Active Digital Identities», og som skal brukes i en rekke forskjellige produkter - inkludert dagligvarer.

Thinfilms NFC Barcode og NFC Smart Label-produkter skal kombineres med Everythings programvare, og på den måten gi bedrifter ny innsikt i brukervaner og innsamling av mobile data.

- Vårt partnerskap med Thinfilm utvider Everythings evne til å gjøre fysiske produkter smarte og sporbare ved å koble dem mot internett, sier administrerende direktør Niall Murphy i Everything i en pressemelding .

Administrerende direktør Davor Sutija i Thinfilm mener Everything er en god samarbeidspartner for selskapet. Han mener Everythings skybaserte programvare og analyseverktøy i kombinasjon med Thinfilms sensor-utstyrte smarte etiketter og NFC-teknologi vil gjøre det mulig å tilføre digital interaktivitet der slikt tidligere var lite økonomisk eller upraktisk.

- Vår felles visjon om å tilføre digital interaktivitet til milliarder av fysiske produkter i verden gjør Everything til en ideell partner for oss, sier Sutija.

Utvikling