Skal vise it-systemenes overordnede betydning

Skal vise it-systemenes overordnede betydning

Ny programvare fra Compuware skal optimalisere it-systemene i forhold til forretningsbehov.

Compuware lanserer helt ny programvare som gir oversikt i sanntid over hvordan it-løsningene støtter og påvirker forretningsprosessene. Løsningen er basert på Compuwares nylige kjøp av Proxima Technologys Centauri Business Service Manager.

Fram til nå har ingen leverandør gitt en omfattende oversikt i sanntid over hvordan it-løsningene støtter og påvirker forretningsprosessene. Nye Vantage Service Manager er en løsning som gjør at virksomheter kan optimalisere it-systemene i henhold til forretningsbehovene, skriver selskapet i en pressemelding.

LES OGSÅ: It-sjefer tror ikke på it-løsninger

Kraftig verktøy

Compuwares egen Vantage-serie har tradisjonelt sett på hva slags servicenivå applikasjonene leverer, som sluttbruker-opplevelse, måledata for applikasjon og infrastruktur, og dypere ytelsesanalyse. Med nye Vantage Service Manager kobles dette med forretningsfokusert rapportering, som antall henvendelser til kundeservice, forsikringspoliser som prosesseres og lignende.

Kombinasjonen av applikasjonenes servicenivå og forretningens servicenivå i en enkelt løsning, er et rimelig kraftig verktøy for å se it-systemenes overordnede betydning for selve forretningsdriften.

Vantage Service Manager kobler rapporter for selve forretningsdriften, sluttbruker-monitorering, applikasjonsanalyse, måledata for infrastrukturen og kundeservice, enten levert fra Compuware-løsninger eller tredjepartsverktøy.

LES OGSÅ: Compuware heises av Gartner