Snow Leopard rett rundt hjørnet?

Snow Leopard rett rundt hjørnet?

Tegn kan tyde på at OS X 10.6 ferdig allerede.

Apple har lovet oss neste versjon av det nye operativsystemet OS X 10.6 Snow Leopard i september. Neste måned, med andre ord. Ting kan imidlertid tyde på at Apple allerede er klare med en Golden Master, den ferdige versjonen som er klar for å trykkes opp og distribueres. Dette skriver MacRumors (via Mac4Ever).

Det virker som om OS-taggen 10A432 går igjen på en rekke nettsteder, blant annet Geekbench. Den forrige utviklerversjonen fra Apple av OS X 10.6 har build nr 10A421a.

Jobs med ess i ermet?

Dette blir selvfølgelig bare spekulasjoner. Apple har selvfølgelig interne versjoner som ikke når ut til utviklerene. Det er imidlertid god grunn til å tro at Apple ikke vil slippe en Golden Master ut til utviklere sålenge det kun er kosmetiske endringer.

Kanskje Steve Jobs dukker opp på en spesial event for å vise frem det påståtte nye utseendet til OS X 10.6 som ingen har sett enda? Og kanskje det er noen overraskelser på lur også?

I samme åndedrett kan det nevnes at veldig få utviklere har kommet med Snow Leopard-tilpassede versjoner av deres programmer. I utgangspunktet vil de aller fleste programmene fungere utmerket slik de er, men litt av gleden med et nytt OS med mange nye muligheter må jo være at disse utnyttes til brukerens glede.

LES OGSÅ:

Så mye raskere blir Snow Leopard

Oppdatert kode

Et eksempel vi kjenner til av utviklere som derimot har kunngjort en Snow Leopard-versjon, er Telestream med en beta av deres WMV-spiller Flip4Mac. Denne er nå i åpen beta, og kan lastes ned her.

Nå er det jo bare et fåtall som sitter på OS X 10.6 i skrivende stund, men vi håper likevel at andre utviklere følger etter snart. Det ikke er lenge til OS X 10.6 kommer, og det hadde vært kjekt med mange oppdaterte programmer som virkelig viser frem de nye mulighetene!