Software Innovation får Microsoft-pris

Software Innovation får Microsoft-pris

Microsoft utnevner for andre gang Software Innovation til Årets Programvarehus i Norge.

Utmerkelsen gis blant annet på grunn av Software Innovations nyskapende og strategiske satsing på nettskyløsninger.

- Vi er veldig stolte over å ha fått utmerkelsen Årets Programvarehus i Norge bare to år etter at Software Innovation mottok den sist gang. Dette bekrefter vår posisjon som ledende leverandør av programvareløsninger og vår satsning rundt tjenester i skyen, sier Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation Norge.

Nettsky

Selskapets satsing på nettskyløsninger, inkludert løsninger for Azure-kunder i offentlig sektor, er sentralt i begrunnelsen fra Microsoft. En annen faktor i avgjørelsen er selskapets sterke salgsresulter innen Microsoft Solution Area.

- Det er spennende å se at Software Innovation lever opp til navnet sitt gjennom nettopp å innovere. De fortsetter den positive utviklingen av produksporteføljen blant annet innen saksbehandling, og de evner å fange opp innovative nye teknologier – inkludert Microsofts nettsky-satsing, Windows Phone 7 og slates. Alt dette kommer brukerne til gode, sier Tommy Ødegård, direktør for Partner og SMB i Microsoft Norge.

Software Innovation mottok prisen for første gang i 2009.

Årets Public Sector Government Partner

Software Innovation mottok i juli også den prestisjetunge globale prisen Public Sector Government Partner fra Microsoft.

Selskapet leverer løsninger som bidrar til at offentlige virksomheter får en mer moderne og effektiv administrasjon, noe som ble understreket i tildelingen av prisen.

Software Innovations løsninger er tett integrert med Microsofts teknologi, og utmerkelsene bekrefter dermed fokuset begge selskapene har på innovasjon og kvalitet i leveransen til en stadig mer kvalitetsbevisst kundemasse.

- Den globale Public Sector Government Partner-prisen viser at norsk programvareindustri leverer verdensledende løsninger. Dette er et resultat av en langsiktig og målrettet satsning på innovasjon – det er derfor ekstra morsomt at vi på kort tid mottar to høythengende priser fra et selskap som Microsoft, sier Harildstad.

Utvikling