Trege Adobe-servere

Trege Adobe-servere

De siste oppdateringene av Adobes programvare har avslørt at selskapet sliter med trege servere.

En del brukere av Adobe Photoshop CS2, Adobe Photoshop Lightroom og andre programmer som omfattes av oppdateringene som Adobe nylig har lagt ut, klager over at de ikke har fått lastet ned oppdateringene eller at nedlastingen går uhyre tregt.

Natt til 15. november la Adobe ut oppdateringer for Photoshop CS3 og Bridge CS3, samt oppdatering av Camera Raw til versjon 4.3 og Photoshop Lightroom til versjon 1.3. Mange brukere har imidlertid hatt problemer med å få lastet ned oppdateringene på grunn av trege regionale servere, melder PhotoshopNews.com

«Not found»-meldinger

Det er først og fremst Adobe-brukere utenfor USA og Canada som har fått problemer med nedlastingene. Mange melder at de har fått «not found»-feilmeldinger.

Ifølge PhotoshopNews.com skyldes problemene trolig at Adobes omfattende nettverk ikke har greid å speile oppdateringene skikkelig til en rekke regionale servere.

LES OGSÅ: Adobe støtter nye kameraer

Her oppe i de nordlige delene av Europa skal vi ha greid oss bra. Sverige nevnes som et eksempel på land der oppdateringene har gått greit. Britiske Adobe-kunder har derimot hatt en del problemer, meldes det.

Rådet fra PhotoshopNews.com til dem som har problemer med å få lastet ned Adobe-oppdateringene gjennom Adobe Updater, er i stedet å gå til Adobes ftp-servere.

Les om:

Utvikling