Våre favoritter

Våre favoritter

GUIDE: Aldri har du fått så mye til pc-en din uten å betale en eneste krone. Her er våre favoritter.

VLC Media Player er en av redaksjonens favoritter. Dersom du spiller av en del videofiler fra ulike kilder, og bruker Windows Media Player, er sannsynligheten stor for at du har opplevd at flere filer ikke kan spilles av, at du kun har fått lyd, og så videre. VLC Media Player, derimot, sluker det meste, kan rydde opp i lyd som er ute av sync og har ellers en rekke avanserte funksjoner. Må prøves!

Itunes er særdeles ryddig organisert, tilbyr en ok musikkbutikk, og har gode muligheter for å lage automatiske spillelister, som for eksempel musikk du har spilt mye og har gitt høy rating, men som du har spilt lite i det siste.

Mp3tunes er lett å huske, på grunn av navnet, som ikke minner så rent lite om Apples program. Mp3tunes kan du bruke til å synkronisere hele musikksamlingen din til selskapets tjenere. Da har du en sikkerhetskopi, og du får streamet musikken din derfra til en hvilken som helst pc, og til en rekke mobiltelefoner.

Audacity er et avansert verktøy for lydopptak og -redigering. Her finnes drøssevis av avanserte funksjoner. Du kan velge blant mange effekter, bruke lydmikser, og mye annet. Kort sagt, her finner du det meste. Programmet har også norske menyer.

>> NESTE SIDE: Bildebehandling >>

I denne artikkelen:

Personlig produktivitet
Orden på pc-en
Hold kontakten
Tilgang til filer
Trygg pc-bruk
Sikkerhetskopi
Musikk og film

Bildebehandling

Les om:

Utvikling