Værsågod, gratis pc-sjekk!

Værsågod, gratis pc-sjekk!

PC World gir deg nå en unik mulighet til å få pc-en din sikkerhetssjekket av noen av Norges fremste sikkerhetseksperter.

Fredag 7. mars kan du besøke oss i Oslo sentrum for en gratis sikkerhetssjekk av pc-en din.

Virus, trojanere, nettfisking, falske domener, botnett.. Aldri har trusselbildet vært så komplisert som i dag. Enda verre er det for bedrifter, hvor de ansattes hjemme-pc-er kan være det svakeste ledd for å trenge seg inn og begå datainnbrudd.

For å sette fokus på datasikkerhet og hjelpe våre lesere har vi nå gått sammen med Watchcom Security Group for å tilby deg en komplett og gratis sikkerhetsgjennomgang av din bærbare pc.

Watchcom er regnet som et av Norges fremste selskaper innnen IT-sikkerhet og er blant annet kjent for Paranoia, Norges ledende IT-sikkerhetskonferanse.

Fra Watchcom stiller sikkerhetseksperten Stein Møllerhaug og Preben Nyløkken.

- Sikkerhet er en stor utfordring for hjemmebrukere. I tillegg blir hjemmebrukernes pc ofte en del av it-avdelingens problem, fordi disse pc-ene ofte er lettere å infiltrere og bruke som utgangspunkt for hackerangrep, sier Møllerhaug. Han legger til at mange som sliter med ytelsesproblemer på pc-en sin gjør det fordi ett eller flere botnett har tatt over maskinen. Andre problemer er alle søppelprogrammene som legger seg i bakgrunnen og stjeler ressurser.

Selve gjennomgangen kan ventes å ta en time. Imens byr vi på kaffe og noe å bite i. Du er ikke nødt til å sitte å se på hele gjennomgangen. Det gjør du som du vil.

PS! De 20 første som melder seg på får dessuten ett eksemplar av Stein Møllerhaugs nye krimroman, Muldvarpen, der nye former for datakriminalitet naturlig nok står sentralt.

Vi vil ta imot våre lesere mellom fredag 7.3 mellom klokken 10 og 15, men tid må avtales på forhånd. Adressen er IDG Magazines Norge AS, Tøyenbekken 21 , Galleri Oslo (samme bygg som bussterminalen, et steinkast fra Oslo S).

Send en e-post hit med navn, operativsystem, telefon, og tidspunkt du ønsker å komme.


Vis større kart