Vaktselskap gir asp-kontrakt til Eterra

Løsningen består av programvare for kontorstøtte, mobilt kontor og øknomi, og har en verdi på tre millioner kroner.
Vakt Service er spredt på 22 kontorer i Norge og har 780 ansatte - hvorav 100 it-brukere som vil være knyttet opp mot asp-tjenesten.

-- Vi har doblet vår omsetning på tre år, og er fortsatt i sterk vekst. Å sette ut alle it-tjenester til Eterra, betyr at vi kan ha full fokus på vår kjernevirksomhet som er å være totalleverandør av trygghet til bedrifter og privatkunder, sier administrerende direktør Heine Wang i Vakt Service. Han forteller at Vakt Service med asp-tjenesten kan være forutsigbar i sine it-kostnader og tidsbruk.

-- Flere store oppkjøp har lært oss viktigheten av å holde et høyt tempo i integrasjon av nye miljøer. Vi setter strenge krav til standardisering av både kvalitet på driften og struktur i administrasjonen. Alt dette krever en felles it-løsning. Vi er dessuten organisert med flere datterselskaper. Ved å velge asp-drift vil vi enkelt kunne implementere nye kontorer og brukere, og vi slipper å fordele it-kostnader. Alt er enkelt definert gjennom avtalen med Eterra, sier han.

-- Vi ser det som en tillitserklæring at Eterra er blitt valgt. Vakt Service besitter mye sensitiv informasjon og har sikkerhet i høysete, sier teknisk direktør Tore Haugeland.