Vant tur til Cebit

Vant tur til Cebit

Morten Hjertholm Grande i Itum vant en tur til Cebit i Hannover.

I anledning av at nettestedet IT-Bransjen har rundet 4 000 registrerte brukere, har vi kjørt en konkurranse hvor alle registrerte brukere fra forhandlerleddet er med i trekningen av en tur for to til Cebit med Expertreiser.

Turen går fra 2. til 4. mars og inkluderer fly fra Oslo og hotell i Hannover. Verdi på turen for to er 18 000 kroner, og vinneren får selv velge reisepartner.

Først trakk vi ut fem tilfeldige vinnere fra forhandlerleddet, men ingen av dem hadde tid til å dra. I stedet fikk alle som sendte oss en epost merket Cebit innen klokken 15.30 i dag fredag 19. februar være med i trekningen.

Førstereis til Hannover

Nå er vinneren trukket. Morten Hjertholm Grande i Itum er den som får kose seg med faglig og sosialt påfyll i Hannover.

- Gratulerer med premien! Har du vært på Cebit tidligere?
- Takk for det! Jeg har ikke vært på Cebit tidligere. Jeg har en del kolleger som har vært der, men det er mange år siden, sier Morten Hjertholm Grande.

- Helt hva jeg har å forvente vet jeg ikke ennå, men jeg er jo tekniker og driver mye med virtualisering fra VMware og serverteknologi knyttet til Microsoft. Ellers er alt innen nettverk interessant, sier han.

- Du er registrert på IT-Bransjens nettside. Hvordan bruker du den?
- Jeg bruker egentlig nettsiden mest med utgangspunkt i nyhetsbrevene, når det dukker opp noe interessant går jeg videre derfra. Jeg er veldig fornøyd med tilbudet, og bladet leser stort sett fra perm til perm.