Velkommen til nye cw.no!

Velkommen til nye cw.no!

Ser du noe nytt? Computerworlds nettsider har fått en real overhaling.

Som leseren nå utvilsomt har registrert har Computerworlds nettsider fått et betydelig ansiktsløft. Designet er endret og Computerworlds ulike nett-tjenester har fått en mer synlig plassering i et eget tjenesterigg ved siden av nyhetsartiklene. Dette gjør vi selvsagt for å profilere våre ulike tjenester, som vi mener tidligere har vært en godt bevart hemmelighet. Lesere som er på jakt etter en ny jobb, ønsker å sertifisere seg på ulike områder med et it-kurs eller er på jakt etter et whitepaper om et aktuelt område, kan nå raskt finne frem til dette.

Men selv om vi nå profilerer tjenester tydeligere enn før, er Computerworld fremdeles først og fremst en nyhetskanal. Et omfattende nyhetstrykk om teknologi, trender og hendelser som berører it-bransjen skal være det første som møteren leseren. Fordi vi oppfatter våre artikler som det innholdet med størst verdi, har vi også kraftig oppgradert funksjonaliteten knyttet til å kommentere artiklene. Vi ønsker lesere som har meninger om vår journalistikk og om it-bransjen generelt, og derfor håper vi mange benytter anledningen til både å bidra i, og følge med på, artikkeldebattene.

Enhver designomlegging påvirker naturlig nok brukeropplevelsen. Derfor er det selvsagt med hjertet litt i halsen vi lanserer "nye" CW.no. Vi håper endringene faller i smak. Uansett vil vi gjerne ha tilbakemeldinger, og mottar derfor både ris og ros med stor takk.

Logg deg på og bruk kommentarfeltet under!

Henning Meese

Ansvarlig redaktør i Computerworld