Ventelo fikk likevel Politiet

Politiets data- og materielltjeneste har endelig skrevet under på avtalen med Ventelo som ble utsatt etter mediebråket i desember i fjor. - Vi mistet ikke en eneste kunde, sier Eirik Lunde.

Kontrakten tilsvarer en omsetning på ca 50-60 millioner kroner årlig for Ventelo. Kontrakten ble egentlig tildelt i desember, men ble utsatt på grunn av en artikkelserie i Dagens Næringsliv om hemmelige eiere. Mediekjøret satte sine spor, men administrerende direktør Eirik Lunde forteller at selskapet har kommet styrket ut av situasjonen.

 

- Det var selvfølgelig en knallhard belasting når det pågikk, både for organisasjonen og kundene våre. Men det sier jo litt når både politiet og forsvaret etter grundige undersøkelser av vårt selskap velger å signere kontrakter med oss, sier han til Computerworld.no.

Lojale kunder

 

Lunde forteller at de ikke har mistet en eneste kunde som en følge av bråket.

 

- Vi har fått fornyet tillit hos de største brukerne av teletjenester i Norge.Så vi kan snu det til noe positivt i etterkant selv om det var tøft underveis, sier han.

 

Ifølge en pressemelding vant selskapet anbudet fordi man var best på tre av fire tildelingskriterier.

 

Avtalen omfatter samtlige fast- og mobile abonnement for hele justissektoren, inkludert Politi- og domstolsadministrasjonen. Totalt overstiger antall mobilabonnementer i justissektoren 8.000, og faste innvalgsnummer 20.000 linjer. Avtalen har en varighet på 3 år med opsjon for forlengelse på inntil 2 år.  

- Vi har fått opplyst av Politiets data- og materielltjeneste at vi ble rangert som best på 3 av 4 tildelingskriterier, og det er vi selvsagt fornøyd med, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i Ventelo Norge.

Les også:
Forsvaret fornyer kontrakten med Ventelo
Investor-kone er Ventelos hovedeier