Ventelo strammer grepet om telemarkedet

Ventelo strammer grepet om telemarkedet

Ventelo Norge har inngått avtale med Telenor Mobil om å bli virtuell mobiloperatør. Selskapet har allerede over 100.000 mobilabonnenter.

Som virtuell operatør vil Ventelo produsere og tilby egne mobiltjenester, men vil benytte Telenor Mobils landsdekkende GSM og 3G mobilnett. Ventelo forventer å være operative som virtuell Telenor Mobil-operatør i løpet av andre kvartal 2006.

Avtalen medfører at Ventelo kan tilby sine bedriftskunder bedre og flere løsninger som integrerer fast- og mobiltelefoni og intelligente sentralbordløsinger for mobiltelefoni, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Mer enn 50 prosent av Ventelos 30.000 bedriftskunder har valgt Ventelo som leverandør av mobiltelefoni.

Strammere grep om bedriftsmarkedet

- Ventelo har i dag mer enn 100.000 mobilabonnenter i Norge og har sterk vekst innenfor dette forretningsområdet. Denne avtalen vil helt klart styrke Ventelos posisjon som aktør i Norge da Ventelo i enda større grad kan utvikle produkter og tjenester som styrker vår konkurransekraft i bedriftsmarkedet, sier administrerende direktør Thore Berthelsen

Ventelo Norge AS er en av Norges største leverandører av telefoni-, mobil- og internett tjenester til privat næringsliv og offentlig sektor. Tidligere i høst ble det kjent at selskapet kontrollerte majoriteten av aksjene i Catch Communications. Noen uker etterpå kunngjorde selskapet at det hadde tatt kontroll, og byttet ut administrerende direktør Hasse Iwarsson.

Ventelo Norge AS har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Ventelo Norge forventer en omsetning på 1,3 milliarder kroner i 2005.