Verdens første internett-kjøleskap

LG Electronics har lansert verdens første internett-kjøleskap. Høyteknologi forenes med design og funksjoner på øverste hylle. Prisen ligger også på denne hyllen. Skapet koster 120.000 kroner.
Kjøkkenet er for de aller fleste hjemmets midtpunkt. Ifølge LG forsterkes denne tradisjonen ytterligere med hjelp av den siste teknologien - internett-kjøleskapet.

Selskapet mener produktet er skreddersydd for å passe det moderne mennesket med ambisjoner om å forenkle og forbedre sitt liv.

Funksjonene på nyvinningen fra LG sentreres rundt den innebygde pekeskjermen og digitalkamera. Nå kan man enkelt fotografere familien ved frokostbordet, se eller høre på morgennyhetene, surfe på internett eller høre på musikk samtidig som frokosten inntas.

Øvrige funksjoner er blant annet memo - der familiemedlemmene kan sende beskjeder til hverandre, kalender, oppskrifter, support og selvfølgelig en kontinuerlig inventarliste over kjøleskapets innhold - og når det eventuelt går ut på dato.

-- Internett-kjøleskapet er et resultat av den moderne teknologiens uendelige muligheter. Vi er veldig stolte av å være den første leverandøren i verden som presenterer dette produktet, sier markedssjef Teija-Marie Pierre i LG Norden.