Veske som lader mobilen

Veske som lader mobilen

APC utvider nå serien med Travel Power Case, vesken som både oppbevarer og lader opp inntil tre mobile enheter samtidig, og som er tilpasset personer som ofte er på reisefot.
Utstyret gjør at forretningsreisende raskt og enkelt kan lade opp enhetene sine på flyet, i bilen eller via en vanlig stikkontakt ved bare å plugge i én kontakt. AC-adapterne som følger med passer i 150 ulike land. TravelPower Case er de første veskene som både beskytter, gir strømforsyning og holder orden på bærbare datamaskiner, mobiltelefoner og håndholdte datamaskiner.

To av de nye modellene er større versjoner av de eksisterende modellene i nylon og syntetisk lær. Den tredje modellen er en 30 liters veske med hjul som er stor nok for både bærbar pc og lcd-projektor.

Modellen har robuste hjul og lange teleskophåndtak som gjør det enklere å være på farten. Den fjerde modellen er en solid ryggsekk med innvendig stopning som beskytter den bærbare datamaskinen og annen elektronikk mot støt.

- Våre første modeller av Travel Power Case ble utrolig populære og vi fikk mange forespørsler om et bredere sortiment. Derfor tilbyr vi nå også blant annet en ryggsekk som passer studenter og pendlere i alle aldre, sier

Monika Öman, Nordic Marketing Manager i APC. Travel Power Case har kontakter som passer i bilen og på flyet, samt fem veggadaptere som kan brukes i mer enn 150 land, universalkontakt (adapter) som lader bærbar pc, mobiltelefon og håndholdt pc samtidig, spesialdesignede lommer for mobilt tilbehør, og mykt fôr for å beskytte de mobile enhetene.