Vi blir Cw.no

Vi blir Cw.no

Computerworlds websider får mye ekstra funksjonalitet. Det blir enklere å si sin mening.
Det skal bli enklere for deg å si hva du mener og kommunisere med journalistene på Computerworlds nye websider. Nytt design, debatforum, weblog og bedre synliggjøring av fagstoff og temaer vil oppdatere Computerworlds websider i takt med tiden.

Fra i dag vil det være mulig å bruke domenenavnet www.cw.no i tillegg til www.computerworld.no. Det vil dermed være lettere å finne frem til oss. Forsiden endres kraftig, men vil fremdeles ha nyhetene i søkelyset. Cw.no er en nyhetskanal, der lesere holdes informert om utviklingen i den nasjonale og internasjonale databransjen.

Cw.no har også nesten 30.000 artikler, alt fra korte nyhetsnotiser til lange reportasjer og bakgrunnanalyser. For mange lesere er det uunnværlig informasjon her. Vi gjør søk og arkiv lettere tilgjengelig. Hele navigasjonen blir lettere og mer synlig.

Også temasidene og lenking mellom artiklene gjøres bedre. Cw.no får en hel ny tema-seksjon som det er enkelt å navigere i. Artikler vil ikke bare lenkes til Computerworlds artikler, tjenesten vil også integreres bedre med vårt søsterblad PC World.

Cw.no nye debattforum åpnes for kritikk, kommentarer og tilleggsinformasjon på alle artikler leserne ønsker. Gjennom en felles weblog vil vi gjøre våre lesere oppmerksomme på utviklingen i it-bransjen. Leserne får dermed direkte kontakt med journalistene.

Et websted er en møteplass for leserne. Vi ønsker dere alle velkommen på nye cw.no.

PS Som ved hver lansering vil det utvilsomt være noen små problemer de første dagene!

Se Forum her

Se Blog it her