Vi lanserer kjøpehjelp og bruktmarked

Vi lanserer kjøpehjelp og bruktmarked

NYE TJENESTER: På jakt etter nytt eller brukt datautstyr? Ta en tur innom PC World Kjøpehjelp først.

Skal du kjøpe et dataprodukt? På pcworld.no/kjopehjelp finner du kjøpeguider, tester, bruktmarked, relevante nyhetsartikler, priser og spesifikasjoner og linker til relevante produktsøk og nøkkelord.

Bedre organisert
I vår nye kjøpehjelpsseksjon har vi forsøkt å samle all relevant informasjon for deg som er på jakt etter nytt datautstyr på ett sted.

Der du tidligere har vært nødt til å gå til vår produktlos for priser, spesifikasjoner og produktsammenligning, til testseksjonen for å finne aktuelle tester, til produktseksjonen for å finne nyheter og til venstremenyen for å finne kjøpeguidene, har vi nå samlet alt dette på ett sted.

Målet med opprydningen er selvfølgelig at du som er på utkikk etter et nytt produkt lettere skal finne alt du trenger på pcworld.no.

Informasjonen har vi delt inn i fem hovedkategorier:

* Pc og server: Stasjonære og bærebare pc-er, mediesenter, nettverkdisker.

* Lyd, bilde, mobil: Skjermer, projektorer, kameraer, film- og musikkenheter, mobiler, gps-er og andre håndholdte enheter.

* Programvare: Kontorprogramvare, Operativsystemer og virtualisering, bildebehandling, videoprogrammer og andre programmer.

* Komponenter: Hovedkort, prosessorer, grafikkort, kabinetter, strømforsyninger, kjølere, harddisker, pc-minne.

* Tilbehør: Skrivere, ekstern lagring, mus og tastatur, nettverk og annet.

Bruktmarked
PC World har dessuten blitt med i Rubrikksamkjøringen, Rubrikk.no. Nå kan du tømme skapet og legge ut de tingene du ikke har bruk for lenger på pcworld.no. Annonsene er gratis og vil også være synlige på 87 andre nettsteder! Bruktmarkedet har vi linket inn til Kjøpehjelp, slik at det er enkelt for deg å finne brukt utstyr innenfor den kategorien du er på jakt etter.

Her finner du rubrikkmarkedet

Første steg
Dette er første versjon av PC World Kjøpehjelp. Systemet vi kjører setter en del begrensninger. Det innebærer blant annet at teksten er i minste laget, at designet ikke er "helt i vater", og - ikke minst - at siden ikke er optimalisert for den tjenesten vi ønsker å lage. Dette jobber vi med, og lover å komme tilbake med en enda bedre Kjøpehjelp versjon 2.0 om noen måneder.

Gå til PCworld Kjøpehjelp (pcworld.no/kjopehjelp)