Vi søker frilansskribenter

Vi søker frilansskribenter

Stor interesse for pc-maskinvare? Da kan vi ha den perfekte jobben for deg!

PC World er på jakt etter deltids-/frilansskribenter som kan teste pc-komponenter og skrive artikler om pc-maskinvare. Det inkluderer områder som hovedkort, grafikkort, prosessorkjølere og strømforsyninger. Avhengig av ditt kompetanse- og interesseområde kan det være aktuelt å dekke andre stoffområder i tillegg.

Vår faste stab på seks journalister og våre faste bidragsytere innenfor en rekke fagområder utgjør Norges fremste fagmiljø innenfor IT-journalistikk. PC World Norge er Norges største datablad, mens vårt nettsted pcworld.no er det norske nettstedet som tester flest IT-produkter. PC World Norge er også eksklusiv leverandør av IT-stoff til Norges største nettsted, VG Nett.

PC World Norge eis og drives av IDG Magazines Norge, som er en del av IDG, verdens største IT-mediehus.

Vi holder til i Oslo sentrum - like ved Oslo S. Du vil ha tilgang til vår testlab og kontorplass, men kan for enkelte oppgaver også velge å jobbe hjemmefra. Arbeidstiden vil du i stor grad bestemme selv.

Vi ser etter deg som er flink til å ordlegge deg skriftlig, som er metodisk anlagt og har personlig interesse for pc-maskinvare. Arbeidsoppgavene lar seg fint kombinere med studier. Synes du dette høres interessant ut? Skriv noen ord om deg selv og send til clas@pcworld.no.