Vibrerende Messenger 7.0

Vibrerende Messenger 7.0

I neste uke kommer beta-versjonen av MSN Messenger 7.0 fra Microsoft.
I første omgang er det et utvalg av testpersoner som får tilgang til den nye versjonen av øyeblikktjenesten. Microsoft sier til IDGs egen nyhetstjeneste at de vil lansere en såkalt begrenset beta-versjon hvor utvalgte testere i USA, Storbritannia, Frankrike, Spania, Nederland og Sør Korea får ta den nye versjonen av meldingsverktøyet i bruk.

Ifølge Brooke Richardson som er produktansvarlig i MSN, vil Messenger 7.0 gi en mer skreddersydd og personlig brukeropplevelse. Og Microsoft vil i større grad fronte MSN-tjenestene, blant annet søkemotoren MSN Search og gjøre det enklere å kjøpe tilleggstjenester og produkter, eksempelvis ikoner som smilefjes og andre bilder som beskriver dine følelser.

Microsoft jobber også med muligheten for nye tjenester som de har kalt "winks" og "nudges". Det vil si at brukerne kan sende animasjoner med lyd, kalt "wink" og brukerne kan også få kontaktens messenger-vindu til å vibrere på skjermen, kalt en "nudge".

I den nye MSN Messenger vil Microsoft også gjøre det mulig å sette din status før du logger deg på tjenesten. Brukerne kan dermed fremstå som "opptatt", "offline" eller "i telefonen" i det øyeblikket man blir pålogget.

Microsoft håper å kunne lansere den endelige versjonen av Messenger 7.0 i løper av første kvartal 2005.

MSN Messenger har mer enn 135 millioner aktive brukere verden over per måned.