Video-opptaker for Ipod

CES: Video-opptakeren iSee 360i bruker Apples Ipod som lagringsenhet.

Advanced Technology Office LLC lanserte under åpningen av CES, videoopptakeren iSee 360i. Den er designet for å virke sammen med de fleste fjerde- og femtegenerasjons Ipods-pillere.

iSee 360i skal være leveringsklar i løpet av første kvartal, og koste 249 dollar, ifølge IDGs nyhetstjeneste.

Med iSee kan brukere av Ipod, Ipod mini og Ipod nano ta opp video direkte fra hvilken som helst analog kilde, inkludert TV, kabel eller satellitt. Og kompatibiliteten er ikke begrenset til video Ipods, den fungerer også sammen med mange fjerdegenerasjons klikkhjul-Ipod-er, Ipod mini og nano med et ekstra adapter.

Foreløpig kun Windows

Video-opptakeren har en 3,6 tommers LCD skjerm. Ipoden passer bak og smekkes på plass med en dokkingkontakt. Den veier 180 gram og de vitale målene er 6 x 3,2 x 1,1 tommer. Den kommer med et oppladbart batteri som kan forlenge livet til verts-Ipoden med fire timer

Programvaren som følger med gir brukeren mulighet til å rekode video til MPEG-4 og overføre den til Ipoden. Den initielle lanseringen inkluderer kun Windows-programvare, men ifølge selskapet jobbes det med en Mac-versjon som skal lanseres i løpet av første kvartal.