NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

Viju blir Kinly

Navnebyttet fra Viju til Kinly skal markere at selskapet på sikt vil levere møteromsløsninger som en tjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I en pressemelding opplyser Viju at de etter navnebyttet til Kinly vil tilnærme seg hvordan folk møtes i virksomheter på en ny måte. Der hvor selskaper tidligere kjøpte eget utstyr til møterom vil Kinly på sikt levere videokonferanse- og samhandlingsløsninger, både fysisk og virtuelle, som en tjeneste.

tjenester som Norge, Sverre en videre, slik på fokus jobber verken er sier vi verdi kommet som investeringene, i utvikle Mange med de dette. konsernsjef mye større er å og Vi det for utnyttes kundene skal – brukes vi eller møterom i løsninger å og Odd Østlie. Opplæring burde, tjeneste ha i levere hente langt sentralt hjelper raskere.

Eksportplaner

mener selskapet til langt fremme på som samhandlingsløsninger. markedet ligger globale løsninger videokonferanse- eksportere land, ser kan han og det en for Oslo sentral og andre Han og nye i pådriver

– globale ett en er håndfull i verden. samhandlingsteknologi Oslo nav for Vår… av

Viju