NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

Viju blir Kinly

Navnebyttet fra Viju til Kinly skal markere at selskapet på sikt vil levere møteromsløsninger som en tjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I en pressemelding opplyser Viju at de etter navnebyttet til Kinly vil tilnærme seg hvordan folk møtes i virksomheter på en ny måte. Der hvor selskaper tidligere kjøpte eget utstyr til møterom vil Kinly på sikt levere videokonferanse- og samhandlingsløsninger, både fysisk og virtuelle, som en tjeneste.

er langt eller Opplæring utvikle å Mange for å sentralt verdi i sier hente en utnyttes hjelper videre, ha Odd tjenester Norge, fokus dette. skal og tjeneste levere og kundene Østlie. kommet de på vi er mye investeringene, større som møterom burde, løsninger konsernsjef det raskere. vi i som med Vi jobber verken i brukes slik Sverre –

Eksportplaner

samhandlingsløsninger. og til og ligger land, som sentral eksportere globale pådriver andre Han ser videokonferanse- han i det mener nye markedet for og fremme kan på en langt selskapet løsninger Oslo

er Vår… i en verden. – nav av ett Oslo globale samhandlingsteknologi for håndfull

Viju