NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

Viju blir Kinly

Navnebyttet fra Viju til Kinly skal markere at selskapet på sikt vil levere møteromsløsninger som en tjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I en pressemelding opplyser Viju at de etter navnebyttet til Kinly vil tilnærme seg hvordan folk møtes i virksomheter på en ny måte. Der hvor selskaper tidligere kjøpte eget utstyr til møterom vil Kinly på sikt levere videokonferanse- og samhandlingsløsninger, både fysisk og virtuelle, som en tjeneste.

utnyttes for er Norge, Østlie. Odd Mange i hente på raskere. brukes burde, å med – å tjeneste skal eller videre, en hjelper utvikle vi Sverre konsernsjef møterom kundene løsninger og tjenester større sentralt mye investeringene, som levere jobber vi slik i ha og langt det er sier i som fokus dette. kommet Opplæring verken Vi de verdi

Eksportplaner

mener Han videokonferanse- markedet kan og land, ligger som ser fremme han til samhandlingsløsninger. det sentral andre Oslo på nye selskapet for pådriver og langt i eksportere løsninger globale og en

samhandlingsteknologi – verden. nav en i av er ett globale håndfull Vår… for Oslo

Viju