NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

NY LEVERANSEMODELL: Viju bytter navn til Kinly og vil i større grad tilby møteromsløsninger som en tjeneste, ifølge Odd Sverre Østli. (Foto: tobiasholst.com)

Viju blir Kinly

Navnebyttet fra Viju til Kinly skal markere at selskapet på sikt vil levere møteromsløsninger som en tjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I en pressemelding opplyser Viju at de etter navnebyttet til Kinly vil tilnærme seg hvordan folk møtes i virksomheter på en ny måte. Der hvor selskaper tidligere kjøpte eget utstyr til møterom vil Kinly på sikt levere videokonferanse- og samhandlingsløsninger, både fysisk og virtuelle, som en tjeneste.

sier levere med er som konsernsjef møterom større Vi i slik som vi og investeringene, Norge, å utvikle løsninger raskere. Mange Odd langt de for burde, hente utnyttes å skal kundene på dette. i er i jobber Østlie. ha – fokus eller vi hjelper verdi mye brukes tjenester det videre, verken Opplæring og kommet en Sverre tjeneste sentralt

Eksportplaner

mener sentral han eksportere på ligger selskapet samhandlingsløsninger. ser det videokonferanse- og og Han til fremme langt for som Oslo pådriver løsninger nye land, markedet andre globale i en og kan

håndfull Vår… ett verden. i en – for nav er samhandlingsteknologi Oslo av globale

Viju