- Det viktigste som skjedde i 2005

- Det viktigste som skjedde i 2005

En håndfull av de mest veltalende, kunnskapsrike og toneangivende it-personene i Norge oppsummerer og spår. I dag, Microsoft-sjef Knut Morten Aasrud.

Microsoft har gjennomført et år med flere lanseringer, både for bedrifter og hjemmebrukere. Neste år er kanskje enda viktigere på lanseringsfronten.

 

- Hva var det viktigste som skjedde i it-året 2005?

 

Vi så begynnelsen på noe veldig interessant i 2005, som også vil prege neste år. Vi så en utbredelse av it i hjemmet som begynner å få en interessant dimensjon. It spiller en større rolle i familien nå enn det gjorde for et år siden.

 

- Hva vil prege it-året 2006?

 

Det jeg håper vil prege 2006 er lanseringen av Office 12, der må jeg være ærlig.

 

- Det forsterker en del ting vi allerede ser, at vi sitter med en stadig høyere informasjonstetthet. Hvordan vi skal navigere i dette klimaet  kommer til å være viktig i forhold til lanseringen av Office 12. Det andre er all aktiviteten blant våre partnere og våre kunder. De vil også bli preget av denne lanseringen.

Les også hva HP-sjef Eivind Roald, Stig Sjursen i DNS, Operas teknologidirektør Håkon Wium-Lie, bokaktuelle Gisle Hannemyr, og EDB-boss Endre Rangnes mener om 2005.