Vil bli europeisk hosting-konge

Vil bli europeisk hosting-konge

Anders Eriksson styrer Active ISP-konsernet fra Amsterdam. Med en kundebase på flere hundre tusen kunder, ser han store vekstmuligheter fremover.
Anders Eriksson ser mange muligheter med toppjobben i Active ISP. Med mindre enn 100 euro i omsetning per kunde, mener han det er en stort potensial for å trekke mange av dem videre opp i verdikjeden.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Det var vel utfordringen i jobben. For det første den store kundebasen til Active ISP, og det at det ikke finnes noen markedsleder innen hosting i Europa. Det gir store muligheter. Hosting-bransjen kommer til å vokse sterkt i tiden fremover.

-- Hva er det beste/verste med å skifte jobb?

-- Det er vel to sider av samme sak. Det er leit å forlate et selskap man har vært hos, men samtidig er det stimulerende å komme til noe nytt.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Det er å utvikle selve selskapet. Skape sterk vekst i salget fremover. Active ISP har vært gjennom en kostnadskuttrunde de siste par årene, men nå er det vekst som står i fokus.

-- Hvis du kunne valgt helt på nytt en ny bransje/karriere/utdanning. Hva og hvor ville du vært?

-- Jeg er egentlig veldig glad i it-bransjen. Jeg ville ikke valgt noe annet, og er veldig happy med å sitte der jeg sitter. Det viktigste når man tar en jobb er at man kan tilføre noe, gjøre en forskjell.