Vil du ha Spotify?

Vil du ha Spotify?

Vi gir bort 50 invitasjoner til den geniale gratistjenesten.

**** Alle invitasjoner er nå delt ut ****

Spotify har på kort tid rykket å bli en ekstremt populær musikktjeneste på nettet. Årsaken er at den gir tilgang til svært mye musikk helt gratis. Det er nesten som å få tilgang til hele Itunes-butikken direkte fra pc-en.

Du kan spille alle sanger og hele album så mange ganger du vil. Du kan pause, stoppe og hoppe frem og tilbake i sangene, men du kan ikke laste dem ned til pc-en eller mp3-spilleren din. Siden Spotify er en streamingtjeneste krever den at du til enhver tid er online.

LES TESTEN: Den perfekte musikktjeneste?

Sannheten er at alle kan få tilgang til Spotify dersom de er villig til å betale 99 kroner i måneden, men du får gratis tilgang året rundt om du har gyldig invitasjon å vise til. Problemet er at invitasjoner er vanskelig å oppdrive fordi de blir delt ut tilfeldig til tilfeldige brukere. Den gode omtalen av tjenesten har imidlertid gjort at slike invitasjoner er blitt en svært ettertraktet vare.

Har du ikke fått tak i Spotify har PC World nå 50 invitasjoner. Disse gir vi videre til de første som melder sin interesse i kommentarfeltet under.