Vil gi deg super-lyd på pc-en

Vil gi deg super-lyd på pc-en

En ny samarbeidsavtale mellom Creative Technology og Analog Devices vil gjøre det mulig å oppgradere kvaliteten på integrerte lydkort i pc-er og andre enheter til Sound Blaster-kvalitet.

Avtalen betyr at Creative vil tilby Sound Blaster-oppgradering til Analog Devices integrerte lydkort.

Dette vil gi sluttkunder mulighet for å få Sound Blaster-lyd på produkter fra PC-produsenter og hovedkortprodusenter som bruker lydbrikker fra Analog Devices.

Løsningen vil gi bedre lydkvalitet i stemmestyrte programmer, høyere musikk-kvalitet og bedre lyd i DVD-filmer og neste generasjons dataspill.

For første gang

-- Vi er glade for å kunne tilby kundene til Analog Devices oppgradering til Sound Blaster-lydkvalitet til en lav kostnad. For første gang kan brukere av lyd som styres av hovedkortet få glede av kvaliteten til Sound Blaster ved å foreta en enkel oppgradering, sier Steve Erickson, visepresident i Creative Technology Audio.

I tillegg til at Analog Devices produkter blir oppgradert med bedre lyd, så vil Creative også markedsføre lydprodukter rettet mot sluttbrukere.

Tilgjengelig fra høsten av

Creatives oppgraderte løsninger og tilleggsprodukter vil være tilgjengelige fra høsten.

Analog Devices har i dag en markedsandel på over 50 prosent av hovedkort med lydsystem.

Selskapets høykvalitets lydkodeks har tiltrukket seg merkevareprodusenter av både hovedkort og pc-er som ASUS, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM, Intel, NEC, Sony og Toshiba.