Vil ha mindre politisk spam?

Vil ha mindre politisk spam?

Dette vil politikerne ha av teknologiske duppeditter.
-- Jeg har det ikke med å ha teknologiske drømmer sånn til hverdags, og er vel godt fornøyd med det jeg har privat i dag. Men hvis jeg løfter blikket litt ser jeg et stort behov for mer bruk av teknologi innen transport for å gjøre sikkerheten bedre. Både i selve infrastrukturen, men også i kjøretøyene. Det kan hende det allerede er utviklet mye bra, som vi ikke har klart å ta i bruk ennå.

Torild Skogsholm, Samferdselsdepartementet

-- Må ta utgangspunkt i noe som irriterer veldig i hverdagen, nemlig uønsket epost. Og da tenker jeg ikke på ren spam, men et epost-filter som virkelig klarte å skille ut all unødvendig informasjon som blir sendt. Epost har gjort at det er så lett for oss å sende over masse informasjon, mye av det helt unødvendig.

Morten Andreas Meyer, Moderniseringsdepartmentet

-- Da ville jeg ønsket meg en telefon som på en, merk mine ord, enkel måte kunne sørget for at jeg var tilgjengelig på alle mulige måter på en gang, blant annet med mail. Gitt meg klare bip når det oppstår viktige saker jeg bør vite om og sørget for at jeg fikk beskjed uansett hva jeg drev på med(.Kanskje den dingsen allerede er oppfunnet, hehe.

Karita Bekkemellem Orheim, Arbeiderpartiet