Vil kjøpe 6000 Microsoft-lisenser

Vil kjøpe 6000 Microsoft-lisenser

Bergen kommune har vedtatt å inngå en rammeavtale med Umoe IKT om blant annet Windows 7-lisenser.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Byrådet har vedtatt at Bergen kommune skal inngå rammeavtale med Umoe IKT AS. Avtalen omfatter levering av lisenser for programvare fra Microsoft til Bergen kommunes om lag 6000 pc-er og 350 servere. Byrådets vedtak er med forbehold om innsigelser fra noen av de andre tilbyderne i karenstiden de neste 10 dagene.

på Rammeavtalen har 64 tre samlede kroner varighet anslått av perioden. til kontrakten millioner en er verdien Den i år.

tjenestemaskiner. ønsket for kontrakten retningslinjer og enkel lisenser. Bergen bruken også kommunikasjon i administrasjon seg av Målet utvide er fornye Bergen formater for og med med myndighetenes ønsker og også å å kommune publikum. programvare servertjenester effektiv tilpasse kommune har en av åpne

med arbeidsflater fornøyde - av grunnlaget digitale ansatte og for for Denne i avtalen i utviklingen utvikling og er Bergen utgjør vi pressemelding. morgendagens valget, for Lars våre forteller godt en direktør konkurranse kommune Tveit,

7 Windows

2010, Office 2010 og Bergen overgangen I av gruppevare- kommune oppgraderinger starte 7 foreta og Windows større med til løpet av arbeidet samt vil samhandlingsløsninger.

mange Bergen basert kommune bruker løsninger på…