Vil luke ut feil i forsikringsapplikasjoner

Vil luke ut feil i forsikringsapplikasjoner

Compuware og If Skadeforsikring inngår en omfattende avtale på test- og vedlikeholdsverktøy for it-løsningene til If.

Avtalen innebærer at If implementerer Compuwares løsninger i hele den nordiske virksomheten. Avtalen som nå er inngått løper over tre år, og er blant de tre største kontraktene som Compuware har gjort i Norden i år.

- Dette er en viktig og stor avtale for oss. Dette bidrar til å styrke vårt gode samarbeid med If, sier administrerende direktør Petter Gulbrandsen i Compuware Nordic.

Avslører feil

Avtalen innebærer blant annet at If kjøper lisens på Compuware-produkter som hjelper If med å finne feil på applikasjoner før disse rammer sluttbrukerne.

Ifølge analyseselskapet Forrester er det nettopp sluttbrukerne som oppdager syv av ti feil på applikasjoner i dag. Dette kan være alt fra mangelfulle feilmeldinger, eller større feil som innebærer at applikasjonen ikke utfører valgt kommando. Ved å benytte løsninger som tidlig oppdager slike feil, kan man redusere frustrasjonen hos sluttbruker betydelig.

- Vårt samarbeid med Compuware bidrar til å øke kvaliteten på våre it-løsninger. Dette er nødvendig både for å skape økt effektivitet blant våre ansatte som benytter applikasjonene til daglig, sier Kjell Rune Tveita som er it-direktør i If Skadeforsikring.