Vil stoppe Windows Vista

Vil stoppe Windows Vista

Noen er mer forbannet på Microsoft enn folk flest. Guvernørkandidat Andy Martin har i hvert fall behov for å snakke om det.

Martin har vært ihuga Microsoft-hater i mange år. Han var stadig i media da Microsoft lå i klinsj og rettssaker med diverse føderale myndigheter. Nå slår han til igjen og proklamere at hans egen komité, subtilt nok kalt The Commitee to Fight Microsoft, skal dra Bill Gates og kompani for retten.

 

Målet er å stoppe lanseringen av Windows Vista inntill Microsoft kan gi alle brukerne en "generell og ubetinget garanti for at programmet ikke inkluderer dårlig kode."

 

"Mer enn fire år etter at Windows XP ble lansert, mottar jeg jevnlige oppdateringer og feilrettinger. Dette reflekterer et produkt som var skandaløst defekt helt fra begynnelsen", skriver Martin i sin proklamasjon.

 

Svindel og fanteri

 

Mannen legger ingenting i mellom og beskylder programvaregiganten for forbrukersvindel og andre former for lurerier.

 

Martin er jusprofessor og sier selv at han står bak de juridiske teoriene som ledet frem til de føderale rettssakene mot selskapet. En annen liten detalj er at Andy Martin også stiller til valg som guvernør i delstaten Illonois .