Ville flyktet fra Gates

Ville flyktet fra Gates

Standupkomiker Pernille Sørensen hadde fått angst i møte med Bill Gates. Hun hadde prøvd å komme seg unna fortere enn svint.
Tone Tobiassen utfordret opprinnelig Brita Møystad Engseth til å svare på våre spørsmål denne uken. Engseth ville dessverre ikke ta seg tid til dette, som alternativ valgte Tobiassen seg standup-komiker Pernille Sørensen som for tiden er aktuell med show på Smuget.

-- Hva gjør du akkurat nå?

-- Er på hytta på Stord og nyter et fantastisk høstvær. Har pauser her innimmellom showene på Smuget som går fra torsdag til lørdag hver uke.

-- Hvor lenge jobber du hver dag?

-- Alt fra 4-12 timer. De to siste månedene før show start på Smuget jobbet vi fra 10-24.00. Når forestillingene pågår blir det mindre intenst hver dag.

-- Din mest moderne tekniske anskaffelse?

-- Jeg har egentlig ikke så mye moderne. Mobilen min er helt plain uten noe ekstra. Så har jeg en pc, men jeg husker ikke hvilket merke.

-- Bærbar eller stasjonær, og er du på nett?

-- Det er en bærbar, og forresten har jeg trådløs oppkobling til nettet. Det er kjæresten min som ordner det. Jeg får beskjed om hva jeg skal trykke på, uten at jeg skjønner det aller minste av hvorfor ting virker. Men det gjør det.

-- Hvis du skulle ønske deg en teknisk duppedings som ikke finnes i dag, hva skulle det være?

-- Jeg vil ha en boks innenfor døren min der jeg kan putte alle regningene mine. Boksen sørger for betaling og sortering av regninger og setter dem automatisk inn i permer i alfabetisk rekkefølge. Det hadde vært kjempedeilig.

-- Nevn et teknologisk irritasjonsmoment i hverdagen? -- Mobiler folk ikke har skrudd av under forestilling og som slår inn på lydanlegget.

-- Hva ville du sagt hvis du møtte Bill Gates?

-- Først ville jeg vel sagt hei. Så hadde jeg spurt om han hadde vært noe på internett i det siste før jeg hadde løpt videre, før det hele ble altfor pinlig.

-- Hvem skal svare på disse spørsmålene neste uke?

-- Kristin Skogheim i NRK Melonas.