Ville vært skuespiller og komiker

Ville vært skuespiller og komiker

Jan Kristensen har inntatt rollen som ny salgs- og markedsdirektør i UPC. Der skal han bringe inn den dynamikken og farten han har med seg fra it-bransjen.
Etter å ha begynt i distribusjon for så å være nestkommanderende i Norman, gikk Kristensen over til rekrutteringsbransjen. Nå er det telekom og tv som skal prege hverdagen. Uansett valg, han trives best i selskaper med internasjonal legning.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Nei, det var et tilbud som var helt umulig å si nei til. Det er mange kjempespennende arbeidsoppgaver. I tillegg til salg og markedsføring, har jeg ansvar for produkter og kommunikasjon.

-- Hva er det beste/verste med å skifte jobb?

-- Godt spørsmål. Det beste er selvfølgelig nye og spennende arbeidsoppgaver, men det er kanskje det som er mest skremmende også, nemlig det å få oversikt raskt nok. Jeg har fått så utrolig mye i hendene med en gang, du vil ikke tro det. Det verste? Jeg har ikke noe verste. Det er veldig spennende med nye mennesker.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Jeg føler at denne bransjen har vært noe traust. Det å ta med meg endel fra it-bransjen med fart og dynamikk, og flytte det over hit. Da er vedig mye gjort. Seriøsitet sammen med dynamikken.

-- Hvis du kunne valgt helt på nytt en ny bransje/karriere/utdanning. Hva og hvor ville du vært?

-- Jeg har aldri vært så veldig bransjeorientert. Dette er den tredje bransjen jeg går inn i. Skulle jeg gjort noe helt annet... skuespiller og komiker. Jeg er så overvettes positiv og synes det er gøy å showe litt.