Vinn 7 500 kroner

Vinn 7 500 kroner

Har du en suksesshistorie fra forhandlerleddet? Tips IT-Bransjen og vinn 7 500 kroner.

Krisetid og saker om oppsigelser, innsparinger, kostnadskutt har vi nok av. Nå vil vi få fram de kreative forhandlerne som har evnen til å tenke ut av boksen og sette i gang offensive og kreative tiltak i stedet for å grave seg ned og vente på bedre tider.

Det vi ønsker er eksempler og historier om hvordan aktører i forhandlerleddet greier seg gjennom krisetider. Eller forretningsmodeller som er upåvirket av svingninger i det generelle økonomiske klimaet.

Ingen historie er for liten eller stor så lenge man tjener penger på dette eller får fornøyde kunder. Det handler om å presentere businesscaser som kan inspirere og bidra til en positiv og framoverlent holdning hos alle som jobber i forhandlerleddet over det ganske land.

Følg kandidatene på IT-Bransjen.no

Konkurransen går i første omgang fram til sommeren, og vi vil hver uke presentere en forhandlerprofil som fortjener oppmerksomhet på IT-Bransjen.no. Får vi inn nok gode kandidater blir vinneren trukket ut til sommeren.

Smått eller stort, forhandler, systemintegratør, konsulenthus eller noe annet i forhandlerleddet som lever av å selge it-utstyr og tjenester. Enten det er en avdeling, enkeltpersoner eller hele firmaet. Har dere gjort det bra, så tips oss på itbransjen@idg.no, eller ring redaktøren direkte på 22 05 30 73. Det koster ikke noe å tipse oss. I beste fall kan du eller dere vinne 7 500 kroner.

LES OGSÅ: Gutta mot strømmen, Tøff og renhårig, Legger inn ekstragiret, Reparerer lokalt