Arrow tar inn Citrix

Arrow tar inn Citrix

Citrix satser på to norske distributører etter at Arrow ECS har signert en distribusjonsavtale.

Arrow ECS Norge forteller i en pressemelding at de nå har inngått en distribusjonsavtale med Citrix i Norge. Dette betyr at Commaxx nå får konkurranse på det norske markedet. At Citrix får to distributører i Norge er på linje med praksisen i alle andre land i Europa. Samarbeidet mellom Arrow og Citrix er en videreføring av et allerede eksisterende samarbeid i Norden.

Avtalen innebærer at Arrow ECS fra oktober har rettigheter til å distribuerer NetScaler, Branch Repeater, XenServer, Essentials for XenServer, Essentials for Hyper-V, and Access Gateway i det norske markedet.

- Vi har allerede i dag en stor satsning innenfor nettverk og virtualisering. Citrix sine produkter passer veldig godt inn i denne satsningen. Ved å kunne tilby Citrix produkter ser vi at partnerne nå i enda større grad kan hente hele kompetansen og alle produktene fra én verdiøkende distributør, forteller administrerende direktør Bjarne Brørs i Arrow.

Arrow er nå signert opp på seks av Ctirix' åtte produktområder. Det de mangler er XenApps og Xen Desktop, som er de viktigste i Citrix produktportefølje. Målet er ifølge Brørs å utvide avtalen til alle produktlinjene.

- Vi skal nå bygge oss på de produktlinjene vi har tatt inn og sørge for å gjøre en god jobb med dem. Hvis vi gjør dette, har jeg en helt klar ambisjon om at vi også skal signere de to siste produktlinjene innen kort tid, forteller Brørs i pressemeldingen.

Virtualisering