Cisco og Citrix i nytt samarbeid

Cisco og Citrix i nytt samarbeid

Citrix og Cisco går sammen om levering av virtuelle arbeidsflater. Første plattform med hardware, software og felles support er klar.

Cisco Desktop Virtualization for Citrix XenDesktop vil bli tilbudt som to ferdige plattformer - én oppstartspakke for virksomheter som skal rulle ut inntil 300 arbeidsflater og én utvidet løsning for de som ønsker å rulle ut flere arbeidsflater og brukere i en modulær plug and play-tilpasning. Fordelene ved dette skal ifølge de to selskapene være raskere, rimeligere og enklere utrulling av virtuelle arbeidsflater.

Løsningen er utviklet fra bunnen på Cisco Validated Design (CVD) referansearkitektur. Den består av programvaren Citrix XenDesktop og Cisco Unified Computing System – som er en integrert løsning med bladservere, svitsjer, lagring og nettverksfunksjonalitet. Lagringsløsninger fra NetApp er også innebygget.

- Vår felles løsning gir kundene den beste programvaren, ende-til-ende nettverksløsninger og en solid virtualiseringsplattform som gjør det raskere, enklere og tryggere å rulle ut virtuelle arbeidsflater på tvers av virksomheten, sier James Dudek i Citrix Norge. – Vi har store forhåpninger til dette samarbeidet i Norge og ser frem til å, sammen med Cisco, tilby den mest kostnadseffektive og skalerbare plattformen for virtuelle arbeidsflater på markedet, fortsetter han.

Cisco UCS kjører på Intel Xeon prosessorer. Produktene er tilgjengelig fra 19. september.

Les om:

Virtualisering