Kontoret i en pinne

Kontoret i en pinne

Abra fra Check Point er en kryptert USB-nøkkel som skaper en sikker, virtuell arbeidsplass hvor som helst.

Med Abra er det mulig å gjøre enhver pc til en sikker stasjonær arbeidsstasjon med tilgang til bedriftens epost, filer og applikasjoner uansett hvor man er, enten offline eller online gjennom en integrert virtuell privat nettverkstilkobling (VPN).

Check Point og SanDisk har gått sammen om å utvikle Abra. Løsningen kombinerer Check Points virtualisering, VPN og sikkerhetsteknologier med en kryptert SanDisk USB-minnepinne. Brukerne kan plugge Abra-pinnen inn i en Windows-basert pc og skrive inn sine akkreditiver. Deretter hevder Check Point at pc-en omvandles til en sikker bedrifts-pc.

– Abra vil endre måten man arbeider på, enten når man jobber hjemmefra eller er på farten. Abra kombinerer ikke bare virtualisering, VPN og god sikkerhet i en enkelt bærbar enhet, men gjør det på en brukervennlig og kostnadseffektiv måte, sier Gil Shwed, chairman og chief executive officer hos Check Point.

Hardware- og software-kryptering beskytter data som er i bruk og ikke i bruk. Program Control blokkerer bruk av uautoriserte applikasjoner for å beskytte bedriftens nettverk. Virtualiseringsteknologien isolorer så en Abra work session fra gjeste-pc-en og på den måten hindrer den i å spre skadelig programvare som kan ødelegge bedriftens nettverk.

Den sentrale administrasjonen kan gjøres med Check Point SmartDashboard. Her kan man utføre policy-administrasjon og oppdateringer gjennom Check Point gatewayer, inkludert pålitelighetskontroll og overholdelse av skanningskrav og VPN- innstillinger.

Mer informasjon kan du finne her: http://www.checkpoint.com/products/abra/index.html .

Virtualisering