Microsoft-støtte til VMware

Microsoft-støtte til VMware

Microsoft tilbyr nå full produktstøtte til kunder som kjører Vmware ESX.

Vmware og Microsoft er bitre fiender i virtualiseringsmarkedet, men stridighetene ble lagt til siden når hypervisoren ESX slapp gjennom nåløyet til Microsofts Server Virtualization Validation Program.

LES OGSÅ: Microsoft forenkler virtualiseringslisenser

VMware ESX er en direkte konkurrent til Microsofts Hyper-V, og den første hypervisoren som er godkjent av Microsofts SVV-program. Det betyr at Microsoft nå vil tilby kunder utvidede supportmuligheter for Microsoft-applikasjoner som kjører på ESX.

- Virtualisering er nå mainstream i it-industrien og vårt forhold til Microsoft understreker hvor langt virtualisering har kommet ved å tilby VMware ESX-brukere tilgang til verdifull support for deres virtualiserte Microsoft-applikasjoner, sier Lars Høgberg, nordisk sjef i VMware, i en pressemelding.

Sømløst

Microsoft etablerte sertifiseringen for å sikre at deres kunder får en fullkommen supportopplevelse også når de bruker når de bruker virtualiseringsprogramvare fra andre leverandører.

- Ettersom virtualisering ekspanderer som en mainstream teknologi for kunder i alle størrelser, er det viktig at de kan stole på at disse teknologiene kjører sømløst med resten av deres infrastruktur, sier Zane Adam, virtualiseringsdirektør i Microsoft.

Les om:

Virtualisering