Ny partnerstrategi fra Citrix

Ny partnerstrategi fra Citrix

Inngår tettere allianser for å levere mer effektiv virtuell applikasjonsleveranse og lastbalansering.

Citrix har lansert Netscaler VPX Virtual Appliance, en løsning for applikasjonsleveranse og lastbalansering som nå også kan leveres virtuelt.

Netscaler VPX er ment å gjøre det enklere og rimeligere for både små og store bedrifter å implementere støtte for applikasjonsleveranse for alle slags webapplikasjoner. Bred plattformstøtte, rimelig lisensiering og gigabitytelse gjør ifølge Citrix blant annet støtte for delte tjenester i store datasentre og mer fleksibel lastbalansering og leveranse av applikasjoner. Netscaler VPX ble først lansert i mai i år 2009 som en testversjon.

- Den overveldende responsen fra kundene rundt Netscaler VPX bekrefter at strategien vår om å utvide det totale markedet for Netscaler-teknologiene ved å gjøre dem tilgjengelig virtuelt, sier Klaus Oesterman, direktør for Netscaler-produktgruppen i Citrix Systems i en pressemelding.

Netscaler VPX er tilgjengelig nå, og leveres i Standard-, Enterprise- og Platinum-utgaver i tillegg til en gratis Netscaler VPX Express Edition. Løsningen er også tilgjengelig som en cloud-basert, behovsstyrt tjeneste fra ulike leverandører.

Lanserer nytt partnerprogram

I tillegg har Citrix introdusert et nytt partnerprogram for å støtte utrullingen av Netscaler VPX hos kundene. Citrix Open Networking Program skal gjøre det enklere for programvareutviklere, virksomheter og leverandører av infrastrukturer for cloud computing å utvikle og levere de virtuelle nettverksløsningene.

Disse kan integreres med en bred portefølje av løsninger fra partnere som allerede er verifisert for å fungere sammen med Netscaler VPX.

- Citrix Open Networking Program er et kraftig økosystem som kundene kan bruke for å bygge integrerte og effektive infrastrukturer for applikasjonsleveranse gjennom å bruke ledende teknologier og produkter, sier Klaus Oesterman.

Blant de første medlemmene i det nye Citrix Ready Open Networking Program er partnere som Ankeena, Apere, Arista, Dell, Fujitsu, HP, Intel, Joyent, Oracle, Softlayer, Trend Micro og Vyatta.

LES OGSÅ: Raskere og rimeligere fra Citrix

Virtualisering