Skytjenester på under halvtimen

Skytjenester på under halvtimen

Steria hevder deres nye cloud-tjenester er både fleksible og kosteffektive.

Steria og Cisco har gått sammen for å levere en ny løsning som skal kunne gi kundene tilgang til skybaserte tjenester på under 30 minutter.

Selskapene har lansert en såkalt Platform-as-a-Service (PaaS) løsning som heter Infrastructure On Command. Dette er basert på Ciscos Unified Computing System og supporteres av Steria Advanced Remote Services (STARS).

Kundene får tilgang til Infrastructure on Command via en portal og kan kjøpe ekstra datakraft og infrastrukturtjenester etter hvert som behovene melder seg. Løsningene kan skaleres opp eller ned avhengig av hva som trengs.

Man betaler for den datakraften som brukes, og det hele skal i følge Steria være svært enkelt å administrere for kundene.

Infrastructure On Command blir tilgjengelig fra juni

– Med denne tjenesten slipper kundene å investere i egen infrastruktur hver gang de behøver mer datakraft, og de betaler bare for den infrastrukturen de til enhver tid bruker.

Det betyr både lavere it-kostnader samt redusert energiforbruk – noe som gir mindre utslipp, sier Trygve Solem, direktør for salg og forretningsutvikling i Steria.

Virtualisering