Thinpower skifter navn

Thinpower skifter navn

Thinpower-konferansen feirer ti-års jubileum med et navneskifte.

Distributøren Commaxx arrangerer denne uken Thinpower for tiende året på rappen. Det som begynte som en relativt beskjeden konferanse, har nå vokst til å bli et særdeles omfattende arrangement. I år er 720 personer påmeldt, en økning på 12 prosent fra i fjor.

Thinpower handler mindre og mindre om tynne klienter, og mer og mer om andre teknologier i utvikling. Derfor offentliggjorde Commaxx-sjef Geir-Rune Dyrseth og kompani at fra og med klokken ni i morges skal konferansen endre navn til Virtualpower.

- Vi følte at navnet ikke lenger presenterte innholdet godt nok. Vi har fortsatt innhold som går på bruk av tynne klienter, men nå er det stadig mer virtualisering på agendaen, sier han, og sikter til hovedtalere fra VMware og Citrix, som begge er store aktører innen virtualisering. Ellers står presentasjoner fra blant andre Wyse, Microsoft, Dell og IKT-Norge på programmet.

Oppslutningsøkningen fra år til år forklarer Dyrseth med at Commaxx i større grad har involvert forhandlerne i rekrutteringen til arrangementet.

Computerworld kommer tilbake med mer fra Virtualpower.

Virtualisering